AMF Watches heeft in de loop der jaren een grote collectie horlogebanden opgebouwd van een hoge kwaliteit, tegen zéér aantrekkelijke prijzen. Direct import onder eigen label, zowel onder onze merknaam PEARL, alsook onder onze merknaam IFINI-T, handgemaakte horlogebandjes van echt leder en 100% anti-allergisch.

Verder voeren wij ook metalen rekbanden, schakelbanden en leather look banden, die natuurlijk door onze direct import zéér voordelig zijn. Ook voor pushpinns en banden inkort gereedschap bent u bij ons op het juiste adres.

Horlogebanden voor dames en heren

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames- en herenbanden, alhoewel de wat dikkere sportbanden meestal wel voor de heren horloges worden gebruikt.

Belangrijk is het om de juiste maat te kiezen en dat de band van goede kwaliteit is, want niemand wil zijn mooie horloge verliezen. Als u deze kwaliteitsbanden dan ook nog eens tegen een aantrekkelijke prijs kunt kopen, dan kunnen wij zeker iets voor u betekenen!

Wij staan altijd open om u alle informatie te geven en tevens bent u welkom in onze showroom waar alles op voorradig ligt, zodat u ons assortiment zelf kunt bekijken. Zie de openingstijden van ons bedrijf, of bel voor een afspraak.

Producten bij ons inkopen?
Wij verkopen uitsluitend aan handelaren zoals: groothandels, winkeliers, juweliers, ambulante handel etc. Vraag daarom nu vrijblijvend een account aan.